AUTOCARS MIR
Una empresa familiar dedicada al transport de viatgers!

Autocars Mir és una empresa familiar dedicada al transport de viatgers per carretera operativa des de fa més d’un segle. La nostra companyia es caracteritza per oferir un servei integral als nostres clients basat en la qualitat dels nostres autocars, en la professionalitat del nostre personal i en la excel·lència del nostre sistema de treball.

La companyia d’autocars Mir disposa d’una flota de vehicles jove i moderna, els vehicles dels quals, estan equipats amb els sistemes de confort, seguretat i de navegació d’última generació i compleixen àmpliament amb les normatives mediambientals europees vigents. Comptem amb un equip de conductors professionals experts en coneixement de rutes a nivell nacional i europeu i formats per mantenir una actitud pro-activa, personalitzada i compromesa amb els clients.

El nostre sistema de treball es basa en una gestió eficient i productiva dels nostres recursos, amb la supervisió integral dels nostres vehicles i amb la col.laboració humana dels nostres clients.

En l’actualitat, Autocars Mir està certificada amb la ISO 14001 EN 13816 i forma part d’un programa d’implementació d’un sistema de gestió integral basat en la millora contínua de molts aspectes i funcions que afecten a l’organització. Autocars Mir treballa enèrgicament per contribuir a satisfer les expectatives creades pels nostres clients en els nostres serveis i en mantenir-se com una empresa referent en el sector del transport de viatgers per carretera.