SERVEI INTEGRAL
Qualitat, professionalitat i excel·lència!

TRANSPORT ESCOLAR

Trasllats diaris des dels punts d’origen als col·legis i instituts, Trasllats des dels col·legis a piscines, sortides escolars d’un dia durant el curs, viatges finals de curs, setmanes blanques i culturals, viatges a la neu, activitats extraescolars. Planifiquem els serveis d’acord amb els requeriments que estipulen els centres escolars i avaluem als diferents agents que intervenen en els serveis.

GRANS ESDEVENIMENTS

Gestionem la logística i l’organització de tot el transport d’esdeveniments i aconteixements i congressos públics d’empreses, organitzacions i organismes públics i treballem conjuntament amb els organitzadors de l’esdeveniment amb la finalitat de satisfer les seves expectatives.

CIRCUITS

Realitzem circuits a mida segons les necessitats dels nostres clients. El nostre personal de conducció coneix àmpliament les principals ciutats i rutes europees i els nostres autocars estan equipats amb els sistemes tecnològics més avançats.

EXCURSIONS

Sortides discrecionals d’agències de viatges, associacions, casals d’avis, organismes públics, clubs esportius, particulars a destinacions dins el territori català o contrades limítrofes.

TRANSFERS

Serveis directes de grups des del punt d’origen a aeroport de Girona, Barcelona, Reus, estacions de tren de Girona, Vic, Barcelona etc. i retorns als diferents punts d’origen tan per grups reduïts de 2, 4, 6, 8 o 10 places o grups més amplis de 20, 30, 40, 50, 60 o 64 places.

EMPRESES

Serveis diaris de treballadors des de diferents parades i punts d’origen a les empreses de la nostra comarca. Cada empresa li oferim un servei de transport efectiu i customitzat segons la seva operativitat.

SOPARS, CASAMENTS I DESPEDIDES DE SOLTER/A

Serveis de celebracions i festes perquè la gent es diverteixi amb grup sense haver d’agafar el seu propi vehicle sempre i quan es realitzi per part de tots els agents del servei amb total correcció i seguint les normes ordinàries de civisme regulades per la normativa del transport de viatgers per carretera.